Americanada 2024

Eindelijk was het zover. Ik kon vertrekken richting Canada voor een trip met Kevin door Canada en een uitstap naar Las Vegas. 

Netjes op tijd op de luchthaven, maar ondertussen was de vlucht van Düsseldorf naar Londen al een kwartier vertraagd. Nadat mijn bagage was ingecheckt vlotjes door de security gegaan en de gate gaan zoeken. Tegen dat ik daar kwam, was de vlucht al met 50 minuten vertraagd… Een goed begin. Dan ben maar rustig iets gaan eten en wat gebeld en gechat. 

Uiteindelijk zijn we dan met een dik uur vertraging beginnen boarden en duurde het nog lang voor we uiteindelijk konden opstijgen. Hier door werd mijn overstap in Londen telkens wel korter. Van de oorspronkelijke 2u30, bleven er uiteindelijk nog 50min over toen ik eenmaal in Londen was geland. Ik zat gelukkig wel direct in de juiste terminal. Maar die was zo groot dat ik nog een tram moest nemen om tot bij de gate te geraken. En natuurlijk werd ik zr bij de security nog eens uitgepikt voor uitgebreide bagagecheck en drugscontrole.. 🙈

Maar ‘gelukkig’ had ook deze vlucht een kleine vertraging opgelopen. Dus het boarden startte net toen ik er aan kwam. 

De vlucht zelf verliep vlotjes, met lekker eten en goeie films. Wonka en The Hunger Games waren goeie afleiding. Ook leuk dat er Wifi was, hoewel de mol streamen wel afgeblokt werd.. Dus geen spoilers AUB 😉. 

De aankomst in Canada verliep heel vlot. Paspoort gescand en in 2min voorbij de grenscontrole. Tegen dat ik aan de bagage kwam stond mijn valies al klaar, dus daar ook geen tijd verloren. Kevin was tegen dan ook aan de luchthaven dus konden we snel vertrekken richting Niagara Falls. 

In de krant lazen we dat er gigantische files zouden zijn door de enorme toeloop voor de zonsverduistering. Maar we hebben helemaal geen file gehad en waren op 1u15 aan het hotel. Vlotjes ingecheckt en dan nog wat gaan eten voor ik eindelijk mijn bed in kon. 

Benieuwd naar de drukte morgen bij de zonsverduistering 🤩

Eén reactie

  1. Veel plezier met jullie neven vakantie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *