Vancouver – Part 1

Na een zelfgebakken wafel en bagels als ontbijt, trokken we naar Lynn Canyon Park. Dit park ligt in het noorden van Vancouver. We gingen voor de hangbrug over de rivier die door de canyon gaat, maar namen er een stevige wandeling bij. Via een reeks trappen en houten paden kwamen we bij de rivier, waar we via een bruggetje konden oversteken. Daarna ging het weer steil omhoog, tot we aan de andere kant van de Canyon weer boven kwamen bij de hangbrug. Vanop de hangbrug hadden we een prachtig zicht op een waterval.

In plaats van over de hangbrug terug te wandelen, zijn we nog even aan de andere kant van de canyon gebleven en zijn we verder gewandeld tot de volgende brug. Deze was gelukkig niet op de bodem van de canyon. Hier staken we weer over en wandelden we weer naar beneden tot bij de rivier, om dan wat verder weer helemaal naar boven te klimmen. Een stevige wandeling.

Namiddag ging Kevin nog langs bij een klant en ben ik naar de outlet mall in de buurt van het hotel gewandeld. Rustig een Starbucks drinken en wat shoppen. 30 euro voor 2 hemdjes, geen slechte deal. 😛

Kevin had tickets geregeld voor de ijshockey wedstrijd van de Vancouver Canucks tegen de Arizona Coyotes. Het waren tickets voor de Sportsbar, dus konden we daar eerst wat eten en drinken voor we plaatsnamen op de gereserveerde zetels. Een topplek om de wedstrijd te volgen! De Canucks hebben jammer genoeg nipt verloren met 3-4, maar het was de moeite!

Na de wedstrijd zijn we met een collega van Kevin in de bar vlakbij het hotel nog wat gaan drinken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *